perjantai 27. maaliskuuta 2015

Uskon ja luottamuksen asia

Kirjoitin viime blogissa lento-onnettomuuden jälkeisestä hetkestä ja pohdiskelin kuinka on laitamme suhteessa Luojaamme.

Tänään ihmiset miettivät kuinka jälleen on tapahtunut lento-onnettomuus ja niin oudolla tavalla. Ensimmäiset tiedot viittaavat siihen, että perämies olisi ollut yksin oman tahtonsa avulla tekemässä tämän murhenäytelmän käsikirjoituksen.

Tällaiset hetket ennen onnettomuuden tapahtumista ovat merkityksellisiä. Laulussa kysytään, kuinka on sun sielus laita?

Olet varmasti miettinyt asioita myös iankaikkisuuden kannalta.

Meidän Luojamme sanoo meille lempeästi tänään:


Tarkoitukseni on saada teidät ymmärtämään, kuinka tärkeitä olette Minulle. Luodessani ihmisen, tiesin sinun paikkasi sydämessäni. Olenhan kuvakseni sinut muovaillut, Sanani sinuun pannut, tunteeni asettanut. Tämän kaiken asetin sinuun luomishetkellä. Pysähdy ihminen ja katso kuinka arvokas olet Isällesi, Hänelle joka uhrasi vuoksesi rakkaan Poikansa, jotta synnin ja kuoleman valta kohdallasi katkeaisi. Nyt kutsun ja kuulutan, ota Sanastani vaarin, ota neuvot opiksesi. Valitse tie, jota Poikani Jeesus Kristus sinulle tarjoaa, sovituksen tie. Se on ainoa tie mikä tuo perille, Minun yhteyteeni. Se antaa iankaikkisen Elämän, aukaisee jo maan päällä vaeltaessasi osuuden taivaan valtakuntaan. Pääset osalliseksi salaisuudesta, joka on ulkopuolisilta pimitetty, mutta omilleni se on vahvaa ruokaa, joka on tallennettuna Elävään Sanaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti