maanantai 25. kesäkuuta 2012

Niinistö vaihtoi paitaa!


Presidenttimme Sauli Niinistö osallistui jääkiekko-otteluun punapaitojen joukkueessa presidentti Putinin kanssa Venäjän Karjalassa juhannuksen alla. Punapaitojen joukkuetta vastaan pelasi valkopaitojen joukkue.


Lämmittelyvaiheessa Niinistöllä oli päällään valkoinen paita.


Oliko viisainta pelata yhdessä punapaitojen kanssa kuin asettua heitä vastaan valkopaitaisten joukkueessa?

Suomen "herrat" kuvittelivat kenraali Makarovin Suomen vierailullaan "puhuneen omiaan", mutta Niinistön Venäjän vierailulla Putin  ilmoitti Makarovin kannan olleen Venäjän virallinen kanta.

Kuinkas nyt suut pannaan Suomessa!??

Suusta lasketut "möläytykset" kontrolloidaan naapurissa ja niistä tehdään johtopäätelmiä!

Olikohan Niinistön paidan vaihto ennen otteluun osallistumista jo enne tulevasta?

Mitäs nyt?

Väinö Linna on kirjoittanut kirjaansa, Tuntematon sotilas,:


Sotamies Honkajoen rukous


 ”Koska on jo myöhä, lienee paikallaan lukea rukous tällekin majalle.
Varjele meitä vihollisen juonilta ja ennen kaikkea hänen tarkka-ampujiltaan sekä suorasuuntaustykeiltään. Muona-annos saisi myöskin olla jonkin verran suurempi, mikäli sinulla vielä on käyttämättömiä varastoja lastesi tarpeisiin. Anna siedettäviä ilmoja, että asiaasi vartioiden olisi hauskempi seisoa vartiossa. Kuutamot öisin olisivat tervetulleita jännityksen lieventämiseksi sekä vähien valorakettivarastojen säästämiseksi. Suojele kaikkia partiomiehiä, vartiomiehiä, merenkulkijoita ja hevosmiehiä, mutta tykkimiehistä ei ole niin suurta lukua. Suojele ylipäällikköä ja yleisesikunnan päällikköä sekä pienempiäkin kihoja sikäli kuin sinulta aikaa riittää. Suojele armeijakunnan komentajaa, divisioonan komentajaa, pataljoonan komentajaa sekä erikoisesti konekiväärikomppanian päällikköä. 
Ja lopuksi yleensä ja erikseen:
 varjele noita Suomen herroja, etteivät ne toista kertaa löisi päätänsä Karjalan mäntyyn. 
Amen”.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti